Over ons

Qualito Parket en interieur bestaat sinds 1994 en we hebben dus bijna 20 jaar ervaring in parket. We zijn een klein bedrijf en zijn sterk door klein te blijven. Zo werk je altijd met vertrouwde gezichten samen. In eerste instantie richt ik mij alleen op houten vloeren in de loop der jaren zijn daar PVC-vloer en Laminaat bij gekomen. Daarnaast verrichten we ook nieuw- of verbouw en kom ik bij mensen thuis voor onderhoud aan de vloer.

Een vloer kan niet alleen mooi zijn, hij moet ook functioneel zijn. Daarom bied ik in mijn zaak de nodige varianten in vloeren aan. De meest gangbare houtsoort waarvan vloeren worden gemaakt is Eik. Wil men een echte klassieke parketvloer dan komen de tropische donkerbruine houtsoorten in beeld. Maar ook voor het zogeheten ambachtelijke visgraatparket zijn mensen bij mij aan het juiste adres. Voor vloerverwarming hebben wij de ideale combinatie met houtsoorten voor goede geleiding van de vloer. Ook is er de mogelijkheid tot onderhoudscontracten voor bedrijven.

Werkwijze
Voordat ik aan de slag ga breng ik altijd een bezoek aan de klant. Op die manier kan ik de ruimte goed bekijken en alle wensen op papier zetten. Op basis van mijn bevindingen  en de wensen  van de klant stel ik een vrijblijvende offerte op. Service en kwaliteit zijn 2 kernwaarden voor het bedrijf.

ZAKO Timmerwerken
Qualito werkt sinds enige tijd succesvol samen met ZAKO Timmerwerken, ZAKO Timmerwerken onderhoudt maar plaatst ook onze vloeren.